Härlig söndag!

Jaa idag har vi haft en kalasdag. Vi hyrde en liten bil igår eftermiddag bara för att vi skulle kunna storhandla och få hem ordentligt med kattsand. Hyrningstiden va ju på ett dygn...så nu gällde det ju att utnyttja bilen till max!


Vi ställde klockan på 4(!) imorse...kändes lite segt då den ringde med tanke på att vi somnade kanske vid 2-tiden...men vi kastade oss upp, fixade kaffe&mackor och drog ut mot gamla Tyresö....första anhalten blev gamla ångbåtsbryggan, sen Sandholmarna där vi också tog första fikan...nice!
Sen blev det liten rundtur i bilen innan vi stannade en stund vid Tyresö slott. Blev dock lite besviken på slottsparken, den såg lite sunkig ut nu...den som alltid brukade vara så fin..:(
Vi åkte sen till Strandbadet där vi tog fika nr.2...så å himla härligt!
Men sen va det dax att styra mot stan och våra katter igen....lite utfodring sen blev det Bromma Zoo för inköp av ny sele + leksaker. Så nu har vi nästan alla saker till den nya missen och de 2 gosungarna vi redan har..
Kan säga att vi nu är ganska möra...Ted sover och jag sitter alltså här...men som sagt vi har haft en riktigt härlig söndag..!
Slänger som vanligt upp några bilder här men om ni vill se fler så finns dom ju på min bilddagbok...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0